Email beállítások

Így biztosítsd be magad, hogy a tőlem érkező leveleid soha ne kerüljenek a SPAM mappádba és ne maradj le semmi értékes információról:

Kövesd ezeket a lépéseket, ha gmail-t használsz:

1. Annak a mezőnek a jobb szélén, amelyben a levelekre szoktál keresni, látsz egy lefelé mutató pici nyilacskát. Kattints erre rá!

Annak a mezőnek a jobb szélén, amelyben a levelekre szoktál keresni, látsz egy lefelé mutató pici nyilacskát. Kattints erre rá!

Annak a mezőnek a jobb szélén, amelyben a levelekre szoktál keresni, látsz egy lefelé mutató pici nyilacskát. Kattints erre rá!

2. A lenyíló ablak “Feladó” mezőjébe írd be e-mail címünket, azaz az info@herafodraszat.hu e-mail címet! Fontos, hogy a többi mezőt hagyd üresen!

3. Kattints a lenyíló ablak jobb alsó sarkában látható “Szűrő készítése a keresés alapján” feliratra!

A lenyíló ablak “Feladó” mezőjébe írd be e-mail címünket, azaz a info@herafodraszat.hue-mail címet! Fontos, hogy a többi mezőt hagyd üresen!

A lenyíló ablak “Feladó” mezőjébe írd be e-mail címünket, azaz a info@herafodraszat.hue-mail címet! Fontos, hogy a többi mezőt hagyd üresen! Kattints a lenyíló ablak jobb alsó sarkában látható “Szűrő készítése a keresés alapján” feliratra!

4. A következő ablakban pipáld be a ( 4 )“Soha ne legyen spam” és ( 5 ) “A program mindig jelölje meg fontosként” mezőket.

6. Kattints a “Szűrő létrehozása” gombra.

A következő ablakban pipáld be a ( 4 )“Soha ne legyen spam” és ( 5 ) “A program mindig jelölje meg fontosként” mezőket.

A következő ablakban pipáld be a ( 4 )“Soha ne legyen spam” és ( 5 ) “A program mindig jelölje meg fontosként” mezőket. Kattints a “Szűrő létrehozása” gombra.

ÉS KÉSZEN IS VAGY! Köszönöm!

Kövesd ezeket a lépéseket, ha freemail-t használsz:

Amennyiben az “érkezett” mappában nem találod a tőlem, az info@herafodraszat.hu címről érkező e-maileket, akkor kérlek ellenőrizd a postafiókod SPAM mappáját és keresd meg itt a leveleimet. Nyisd meg, majd vidd az egered a feladó neve fölé, így aktívvá válik a felette lévő sorban a NEM SPAM gomb. Kérlek kattints erre! Innentől leveleim felkerülnek az engedélyezett listára és legközelebb nem teszi be őket a SPAM mappába a freemail. Köszönöm!

Kérlek írj nekem, ha segítségre van szükséged!

Elakadtál, vagy nincs a levelezőszolgáltatód a listában? Akkor kérlek írj nekem az info@herafodraszat.hu e-mail címre és 1 napon belül válaszol Neked a webmesterem! Köszönöm!