Férfifodrász, családbarát környezetben

ferfi-fordraszat-ferfifodrasz

Fodrászra időnként minden férfinak szüksége van, hiszen mindenkinek fontos, hogy külseje rendezett legyen, ehhez pedig az ápolt haj is hozzátartozik.

Nem mindenki elégszik meg annyival, hogy a hajnyíró géppel havonta egyszer rövidre vágatja a haját – és ez így van jól, máskülönben minden férfi ugyanúgy nézne ki.

Nem csak a nőknek fontos ugyanakkor, hogy egy jó fodrászt találjanak, hanem a férfiaknak is, hiszen nekik sem mindegy, milyen lesz a hajuk, ha már fizetnek érte. Aki egy igazán jó, megbízható férfifodrászt keres, most megtalálta!

Milyen a jó férfifodrász?

A jó férfifodrásznak természetesen meg kell felelnie néhány alapvető kritériumnak. Ezek az elvárások garantáltan mindenkiben megvannak, aki betér egy szalonba:

  • Ismerje az aktuális trendeket! A fodrászhoz forduló férfiaknak egyértelműen fontos a külsejük, így alap elvárás részükről, hogy a fodrásznak ne okozzon problémát bizonyos frizurák elkészítése.
  • Gyorsaság. A férfiak nagy része nem kifejezetten türelmes, ha szépségápolásról van szó. A nőkkel ellentétben ők nem szívesen töltenek órákat egy fodrászatban, jobban szeretnek gyorsan végezni.
  • Elérhetőség. Az előbb említett türelmetlenség az oka annak is, hogy fontos a férfiak számára, hogy a fodrászuk elérhető legyen, ne kelljen sokat várni egy szabad időpontra. Jellemző rájuk, hogy az utolsó pillanatban mennek el a fodrászhoz, így általában sürgős nekik.

Nem csak a férfiaknak, a fiúknak is fontos a külsejük!

Természetesen nem csak a felnőtt férfiaknak fontos, hogy rendezett legyen a hajuk, hanem a gyerekeknek is. Mivel fodrászatunk családbarát, az apukák nyugodtan magukkal hozhatják a fiaikat is, pillanatok alatt levágjuk a kicsik haját!

A gyerek hajvágás sokszor nem könnyű, mert nehéz lekötni a figyelmüket, amíg dolgozik a fodrász, de mi ezen a téren sem ismerünk lehetetlent!

Kis- és nagyfiúkat egyaránt szeretettel várunk férfi fodrászatunkban, ahonnan rövid idő elteltével mindketten megújult külsővel, elégedetten távozhatnak!

Hajnalka

Időpont foglalás 06-30 916-5362