Női fodrászat | Férfi fodrászat | Gyermek fodrászat

Női fodrászat

Ha Ön Nő és úgy gondolja ép itt az ideje, hogy frizuráját rendbe hozassa, akkor jó helyen jár. Legyen mosás, vágás, szárítás, dauer, festés, melír, hajvasalás vagy konty készítés, esetleg Ombre hajfestés, ezt mind megoldjuk. Sőt, mi garanciát vállalunk a munkánkra! Női fodrászat garanciával!

Férfi fodrászat

Ha Ön Férfi, és szeretné frizuráját megigazíttatni, vagy teljesen újat képzelt el, ne habozzon! Foglaljon időpontot! Vágás, mosás, szárítás ez csak természetes, de egyedi igényeit is megvalósítjuk. Hozzon képet és arról mintázzuk a frizuráját. És természetesen garanciát vállalunk a munkánkra! Férfi fodrászat garanciával!

Gyermek fodrászat

Kisfiú vagy kislány, pici baba vagy nagyobbacska? Megtalálom a hangot velük. Sok gyerek vendégem van, és eddig mindegyikükkel sikerült megtalálnom azt a valamit, amitől szívesen jönnek vissza hozzám és ha nem is szereti a hajvágást, megoldjuk a problémát. Nálam mindig található egy kis nasi, vagy mesefilm, hogy lefoglalja a figyelmüket. De természetesen olyan is van aki határozott és szeret hajvágásra jönni a fodrászatba. Szeretettel várok minden kisgyereket, és egyértelmű, hogy az Ő esetükben is érvényes a garancia!
Foglaljon időpontot gyermeke számára. Gyermek fodrászat garanciával!